Zekić brzo vratio pozitivu i optimizam

Sve je krenulo sjajno za Zorana Zekića u smislu njegova povratka u NK Osijek. Svladan je Hajduk na Poljudu, brzo je atmosfera ponovno postala pozitivna i svi se nadaju da će Bijelo-plavi nastaviti s dobrim igrama i rezultatima.

Da, bilo je zaista dobro, dečki su se držali dogovora i ostvarili važnu pobjedu. No, ne smijemo sada danima pričati samo o tome, nego već „debelo“ razmišljati o Istri koja nas očekuje u subotu. Treba dobiti i tu utakmicu da bi se potvrdili bodovi iz Splita, rekao je Zekić.

Dosta se toga promijenilo otkako je Zoran prepustio kormilo osječke momčadi svom tadašnjem nasljedniku Dini Skenderu. Osnovna je promjena, dakako, vezana uz nemjerljivo bolju i funkcionalniju infrastrukturu koju sada imamo.

Sve je na Opus Areni zaista europski, sjajno! Standardi su po tom pitanju značajno podignuti i momčad ih zapravo mora slijediti iako to nije baš lako. Možda je sve prebrzo i došlo u smislu onoga koliko je vremena potrebno da stvari sjednu na svoje pravo mjesto. Uvjeti za rad su vrhunski, gledatelji su dobili komfor koji ih također privlači na utakmice, što vidimo i po bitno većoj posjeti ove sezone u odnosu na prethodne. No, sve je to i obveza više svima nama da i u rezultatskom smislu napravimo što više i potrudimo se za nove iskorake. A što se tiče općenito moga povratka u Osijek, oni koji me bolje poznaju zasigurno su svjesni motiva i razloga zbog kojih sam opet ovdje, unatoč odličnom statusu kojega sam imao u albanskom Partizaniju.

Nijedan trener, pa tako ni Zekić nema čarobni štapić da bi se odjednom sve preokrenulo na bolje. Svjestan je i on da će sve, kao i uvijek, ovisiti o uspjesima na terenu.

U konačnici, ljude samo to i zanima. Kada sam svojedobno bio u Sheriffu, tamošnji gazda mi je rekao briga me što radite tijekom tjedna, možete cijelo vrijeme i kartati, ali me zanima ono što ćete pokazati kada za vikend na red dođe svaka nova utakmica. Svugdje je upravo to sukus svega. Ono što mogu poručiti javnosti je da ćemo se kroz rad, poštenim odnosom nastojati podizati u svakom segmentu. Jedino tako se stvara i pozitivno ozračje u svlačionici, isto tako i nužna sinergija s navijačima, zaključio je trener Bijelo-plavih.

Foto: Nogometni klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti