“Zdravkove ljetne avanture”

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka nastavlja akciju „Zdravko je krenuo“ u sklopu koje organizira dvije tzv. „Zdravkove ljetne avanture“.

U četvrtak 11.7.2019. g. na Gradskim su bazenima na rasporedu vodene igre (13.30 – 15.30), zumba (16.30 – 17.00) i aqua fitness (17.00 – 17.30), na koje su pozvani svi, a osobito naši najmlađi sugrađani. Ulaz na Gradske bazene će se plaćati prema standardnom cjeniku, ali je navedeni program besplatan. Posjetitelje očekuje vrhunsko ozvučenje uz DJ-a, puno vodenih rekvizita te dva sata vodenih igara.  Nakon toga, uz voditeljice se pleše zumba, a potom vježba aqua fitness.

U subotu 13.7.2019. g. od 8.00 do 9.00 sati na programu je „Zdravkov biatlon“ koji uključuje vježbe u prirodi uz nordijsko hodanje. Polazak je kod Pješačkog mosta, a i ovaj je program prava poslastica, i to ne samo za starije sugrađane. Tijekom cijelog trajanja sudionici će biti u rukama stručnih voditelja koji će se pobrinuti da nakon vježbanja u prirodi „biatlonci“ nauče i osnove hodanja s nordijskim štapovima, a sve, dakako, uz dobru zabavu.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti