“Zdravkova ledena avantura”

GSSR „Sport za sve“ Osijek poziva sve sugrađane na novu „avanturu“ u sklopu godišnje akcije „Zdravko je krenuo“. Nakon trčanja, vježbanja, bicikliranja, plivanja, kuglanja i hodanja, na izmaku godine na red je došlo i – klizanje. Posljednja aktivnost iz godišnjeg programa nosi naziv „Zdravkova ledena avantura“, a na rasporedu je u utorak, 17.12. 2019. g. u 19 sati na klizalištu Sokol centra.

Još jednom su pozvani svi Osječani, neovisno o dobi i dosadašnjem iskustvu u ovome sportu ili tjelesnoj kondiciji, dakle, biti će mjesta i za početnike, kao i već vrsne klizače. Za sve one koji nemaju iskustva s klizanjem pobrinut će se stručan tim voditelja koji će im pokazati osnove i pomoći da „probiju led“ u usvajanju klizačkog gradiva. Akciju će pratiti božićna glazba te gastro ponuda u „Zdravkovom zdravom kutku“, a kompletan program, koji uključuje i najam klizaljki, potpuno je besplatan i odvija se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske