Zdravko u školi

Sljedeći tjedan započinje edukacijski program u okviru cjelogodišnje akcije “Zdravko je krenuo” Gradskog saveza za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek pod nazivom „Zdravko u školi“. Ovim programom djeca osnovnoškolskog uzrasta kroz prilagođene igre podučavaju se vještinama nenasilne komunikacije, timskog rada i suradnje u cilju suzbijanja ponašanja koja bi mogla negativno utjecati na sport i društvo općenito, prevencije nasilja u sportu te promicanja ravnopravnosti u sportu.

Programom je predviđeno da se „Zdravko u školi“ provede u šestim razredima 10 osnovnih škola u trajanju od dva školska sata po svakom odjeljenju. Program su razvili i provode kineziolog i trenerica vršnjačke medijacije, a provodi se uz podršku Grada Osijeka i Školskog sportskog saveza grada Osijeka. Program je sufinanciran od Ministarstva turizma i sporta.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem