Zdravko je krenuo

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek, uz podršku Grada Osijeka,  pokrenuo je akciju „Zdravko je krenuo“ kojom se nastoji, u cilju unapređenja zdravlja, građane grada Osijeka svih dobnih skupina potaknuti na aktivnosti usmjerene tjelesnom vježbanju.

„Zdravko je krenuo“ usredotočuje se na sve aspekte sportske rekreacije, uključuje sve građane, bez obzira na dob, spol i socijalnu pripadnost te razinu sportskog znanja. Akcijom se želi ostvariti vizija grada Osijeka kao sredine poželjnog, modernog, aktivnog i zdravog življenja.

Akcija uključuje 12 godišnjih aktivnosti, raspoređenih kroz cijelu godinu. Neke od aktivnosti su nove, neke su već poznate građanima Osijeka, ali su zbog zajedničkog cilja postale dio cjelokupne akcije. GSSR „Sport za sve“ Osijek javlja se kao organizator, suorganizator ili sudionik u manifestacijama koje se održavaju po jedna u svakom mjesecu tijekom 2018: Novogodišnja utrka, Dani fitnessa, Papučki jaglaci, Osječki Ferivi polumaraton, Bajsom za zdravlje, Noćna desetka, Štafeta za Osijek, Svi na trim!, Bajsom za “Pobjede”, Osječki pješački put, Prva kugla Pampasa i Bal na ledu.

Sudjelovanjem u svojoj prvoj aktivnosti građanin se registrira u akciju ispunjavanjem  evidencijskog listića u koji se žigom ovjerava sudjelovanje na svakoj pojedinoj aktivnosti.

Sudionik treba skupiti najmanje 10 žigova kako bi osvojio status „Superzdravko“ i ušao u završno izvlačenje za brojne nagrade: ulaznice za bazen, klizalište, utakmice osječkih sportskih klubova, članarine u fitness centrima, u sportskim klubovima, za dobivanje sportske opreme itd.

https://www.facebook.com/zdravkojekrenuo/videos/1962997784024747/

https://www.facebook.com/zdravkojekrenuo/videos/1965463050444887/

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti