Završne sjednice upravljačkih tijela u 2018.

U prostorijama Veslačkog kluba Iktus jučer su održane posljednje sjednice Izvršnog odbora i Skupštine Zajednice u 2018. godini. IO je pri tome, između ostaloga, utvrdio a Skupština usvojila Plan realizacije Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2019., Financijski plan Zajednice za 2019. te Odluku o izboru i proglašenju najuspješnijih u sportu u 2018. godini.

IO je također donio i odluku o vrednovanju sportova i određivanju klubova nositelja kvalitete za 2019., odluku o vrednovanju granskih saveza za 2019., kao i odluke o nabavi usluga utvrđivanja opće i posebne zdravstvene sposobnosti sportaša, fizikalne terapije i rehabilitacije te početka postupka javne nabave za usluge prijevoza sportaša na sportska natjecanja u 2019.

U prilogu donosimo odluke, kao i tablice bodovanja sportova i određivanja nositelja kvalitete s pripadajućim iznosima za 2019.

Odluka o vrednovanju sportova za 2019.
Odluka o vrednovanju granskih saveza za 2019.
Bodovanje sportova za 2019.
Određivanje nositelja kvalitete za 2019.
Nositelji kvalitete po jakosnim razredima za 2019.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Još se čeka na pobjedu u MEVZA-i

Odbojkaši Murse Osijek nisu uspjeli izboriti pobjedu na drugom turniru međunarodne MEVZA lige kojoj su ovoga tjedna bili domaćini u maloj dvorani Gradski vrt. Odigrali

Rukometaši dočekuju Sesvećane

Pred rukometašima Osijeka još su dva nastupa u Paket24 Premijer ligi do kraja prvog dijela natjecanja. Osječani u Ligi A u nedjelju (17 sati) u