Zagrijavanje za DOBRO World Cup

Jučerašnje sunčano prijepodne izmamilo je brojne Osječanke i Osječane u Park Petra Krešimira IV, gdje je održano treće po redu Vježbanje na otvorenom, već tradicionalno okupljanje u sklopu najave gimnastičkog “DOBRO World Cupa Osijek 2019”. Na sedam gimnastičkih poligona vježbali su najmlađi uzrasti, a u velikom broju odazvali su se i osobe zrelije životne dobi koje su pod vodstvom trenerice Ksenije Livančić u novouređenom Sokol centru uključeni u program “GOLDEN AGE GYM”. Cilj je okupljanja ne samo najaviti predstojeće veliko sportsko natjecanje u dvorani Gradski vrt, već i promovirati zdrav način života.

Uoči samog početka vježbanja svim okupljenjima predstavili su se polaznici programa “GYM DANCE” Gimnastičkog društva Osijek-Žito koje se također organizira posljednjih nekoliko mjeseci u Sokol centru, a voditeljica vježbanja bila je klupska trenerica Tihana Lujev. Dakako, ni ovu aktivnost nije propustio hrvatski gimnastički reprezentativac Robert Seligman, zaštitno lice “DOBRO World Cupa” te su svi koji su u nedjelju navratili u Park Petra Krešimira IV mogli vježbati s jednim od sudionika predstojećeg natjecanja.

Inače, došlo je do promjene rasporeda finalnog programa koji će se održati u sljedećim terminima:

  • 25. svibnja (subota) – 15:30 – tlo (m), preskok (ž), konj s hvataljkama (m), dvovisinske ruče (ž) i ruče (m)
  • 26. svibnja (nedjelja) – 14:30 – karike (m), greda (ž), preča (m), tlo (ž) i preskok (m)

Detaljnije informacije možete dobiti na službenoj stranici “DOBRO World Cupa”.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Cannonsi proslavili 15. rođendan

Klub američkog nogometa Osijek Cannons proslavio je 15. obljetnicu svoga djelovanja. Osnivač je u srpnju 2009. godine bio Goran Đurica koji je putem interneta potražio