Vježbanje na otvorenom uz Roberta Seligmana

U subotu, 28. travnja 2018. g. s početkom u 11 sati u osječkom Drvenparku u organizaciji Gimnastičkog društva Osijek-Žito održat će se akcija Vježbanje na otvorenom, a društvo svima, uz najboljeg osječko-baranjskog sportaša za 2017. Roberta Seligmana, pravit će i maskota Svjetskog kupa, kuna Gymi. Trening i druženje s velikim i malim Osječanima podržat će i generalni pokrovitelj nadolazećeg Svjetskog kupa u gimnastici tvrtka Žito sa svojim brandom DOBRO. Pored GD Osijek-Žito, svoj dolazak najavio je i Nogometni klub Osijek sa svojom Školom nogometa, a vježbanju će se pridružiti i donedavni gimnastički reprezentativac Tomislav Marković.

Treningu na otvorenom mogu se pridružiti svi, bez obzira na trenutačnu tjelesnu spremu, gipkost, dob ili spol. Svi su dobrodošli kako bi naučili osnove gimnastičke rekreacije i time učinili pravi korak prema zdravom i aktivnom životu.

Vježbanje na otvorenom uz Roberta Seligmana – DOBRO World Cup Osijek 2018.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem