„Vatreni“ prvi puta na Opus Areni!

Vrlo brzo nakon službenog otvorenja najljepšeg stadiona u Hrvatskoj, Opus Arenu će „osjetiti“ i naša najbolja nogometna reprezentacija. U sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. izabranici Zlatka Dalića u Osijeku će ugostiti selekciju Turske i to u četvrtak, 12. listopada, s početkom u 20,45 sati. Nadamo se da će sjajni Luka Modrić i suigrači osvojiti nove važne bodove i primaknuti se ostvarenju još jednog cilja.

Bit će to prilika ljubiteljima nogometa u gradu na Dravi te Slavoniji i Baranji, doduše samo onima koji su uspjeli doći do ulaznica, uživo pogledati naše „Vatrene“ i podržati ih u novom važnom dvoboju u kojem, zbog ozljeda, neće biti nekolicine vrlo bitnih igrača. Dakako da nam je drago da su na izbornikovom popisu ponovno i naši bivši kapetani Domagoj Vida i Borna Barišić kao i vratar Ivica Ivušić te mladi Dion Drena Beljo.

Baš sam komentirao s dečkima u svlačionici, osjećamo se kao da smo negdje izvan Hrvatske. NK Osijek zaista ima europske uvjete i naravno da mi je zbog toga jako drago. Kao što i jedna od najboljih reprezentacija u Europi i svijetu zaslužuje više ovakvih stadiona u našoj zemlji. Zadovoljstvo mi je zaigrati na Opus Areni“, poručio je sada već dugogodišnji internacionalac Vida, trenutno član grčkog AEK-a.

Za sve one koji su, nažalost, ostali bez ulaznica, a potražnja je bila ogromna (podsjećamo da je kapacitet osječkog stadiona 13.005 mjesta s tim da sva nisu mogla biti puštena u prodaju), Hrvatski nogometni savez organizira Fan zonu na plotu uz istočnu tribinu u kojoj će biti postavljen i veliki video zid za organizirano gledanje utakmice. Ta će zona za sve zainteresirane biti otvorena već u 10 sati, a u 18,30 predviđen je nastup Indire i Slavonia banda. Već je tradicionalno i zajedničko gledanje „repke“ u Tvrđi, tako da se pretpostavlja kako će i tamo večeras biti veliki broj ljubitelja nogometa i navijača hrvatske reprezentacije. Podsjećamo da su ulaznice personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti