Usvojeno Izvješće o ostvarenju PJP za 2018.

U ponedjeljak 18. ožujka 2019. g. održane su sjednice Izvršnog odbora i Skupštine Zajednice športskih udruga grada Osijeka. Upravljačka su tijela tom prigodom usvojila Izvješće o ostvarenju Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2018. i Godišnji obračun Zajednice za 2018. Također, podneseno je i izvješće Nadzornog odbora o radu zajednice u 2018. g., a Izvršni je odbor, između ostaloga, donio i Odluku o izmjenama i dopunama Pravilnika o organiziranju sportskih priredbi na području grada Osijeka. Ovaj akt nalazi se na stranicama u kategoriji Dokumenti (Opći akti Zajednice), a uskoro će biti objavljen i pročišćeni tekst navedenog pravilnika koji je mjerodavan za postupak dobivanja suglasnosti Zajednice prigodom isticanja kandidature za organizaciju velikih međunarodnih sportskih priredbi.

U punopravno članstvo Zajednice primljena je Razvojna sportska akademija “Aktiv-Os”, a iz privremenog članstva brisana Udruga starih športova “Konopaš Osijek”.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle