Usvojen Prijedlog programa javnih potreba u sportu za 2017

Jučer su održane sjednice Izvršnog odbora i Skupštine Zajednice športskih udruga grada Osijeka

Na 5. sjednici Izvršnog odbora utvrđen je a na 2. sjednici Skupštine u sazivu 2016.-2020. usvojen Prijedlog programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2017. g. Prijedlog je upućen Gradskom vijeću Grada Osijeka na daljnje razmatranje i usvajanje koje se očekuje sredinom listopada. Također, Izvršni odbor Zajednice, sukladno zakonskoj obvezi, donio je odluku o izboru revizora za 2017. g., a riječ je o tvrtki “Werkmann” d.o.o. te ovlastio glavnog tajnika Zajednice Dragu Nikolića za predstavnika u Odboru lokalnih športskih zajednica Skupštine Hrvatskog olimpijskog odbora u mandatnom razdoblju 2016.-2020.

Skupština je verificirala mandat preostalog 30 predstavnika u sazivu 2016.-2020., a radi se o predstavniku Teniskog kluba Osijek Vedranu Taslidžiću. Donesen je Prijedlog izmjena i dopuna programa javnih potreba u sportu za 2016., te proizlazeće odluke o izmjenama i dopunama Plana realizacije PJP u sportu za 2016. i Financijskog plana Zajednice za 2016. Navedeni akti nalaze se u rubrici Dokumenti.

Iz privremenog članstva Izvršni odbor je izbrisao sportsko-ribolovne udruge “Filipovicu” i “Čikov”, a primio Triatlon klub „Tri-tim“, Nogometnu školu mladeži NK “Grafičar Vodovod“ te Odbojkaški klub „Agrotehnika“ (novi klub starog naziva).

Skupština je, pak, u punopravno članstvo primila Košarkaški klub „Vrijednosnice Osijek”, Kickboxing klub „Hus“ i Thai box klub „Hus“, a iz članstva izbrisala sljedeće udruge: Nogometni klub „Grafičar Vodovod“, Boćarski klub „Dragovoljac”, Malonogometno središte Osijek, Akademski odbojkaški klub „Osijek“, Odbojkaški klub „Agrotehnika” i Body building klub „Fantastic“.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem