Uskoro počinje 37. „Zimko Favbet“

Bliži nam se početak ovogodišnjeg, 37. izdanja najpopularnijeg malonogometnog turnira u Osječko-baranjskoj županiji. Naime, 26. prosinca u Sportskoj dvorani Zrinjevac starta „Zimko Favbet“ i trajat će do 6. siječnja, ovaj puta čak u 12 kategorija! Prijave se primaju još samo u petak (22.12.), a zainteresirani to mogu učiniti i online na adresi: futsal.srediste.osijek@gmail.com. Kotizacija za seniore iznosi 130 eura, za veterane 100, veterane starije od 45 godina 70, dok ekipe u mlađim kategorijama plaćaju po 50 eura.

Što se tiče samoga turnira, ima određenih promjena u odnosu na protekle godine. To je, prije svega, povratak na natjecanje po skupinama i to u svim kategorijama. Premijerno će nastupiti i djevojčice (U12, U13 i U14), a važno je naglasiti kako će seniori s dosadašnjih 4+1 ovaj puta igrati s petoricom igrača u polju i vratarem. To bi trebalo omogućiti zanimljivije i neizvjesnije utakmice jer će zasigurno veće šanse za uspjeh imati amateri kojih je i najviše u prijavljenim ekipama. Pobjedničkoj momčadi pripasti će novčana nagrada od 3.000 eura.

Izvlačenje parova je predviđeno za subotu, 23. prosinca. Organizator je i ove godine predvidio brojne nagrade i tombole za publiku koja je svih prethodnih godina pokazala da voli „hakl“. Dakako da se najviše gledatelja očekuje tijekom završnih dana natjecanja, a Zrinjevac bi na dosadašnjim finalnim utakmicama u pravilu bio sasvim ispunjen.

Foto: Futsalos

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti