Upis u programe osposobljavanja za voditelje sportova

Obavještavamo vas da Kineziološki fakultet Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisuje natječaje za upis u programe osposobljavanja iz polja
kineziologije za voditelje odbojke, plivanja, sportsko-rekreacijskih aktivnosti i sportske animacije, te da postoji mogućnost sufinanciranja troškova školovanja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u ured Športske zajednice Osječko-baranjske županije najkasnije do 1. prosinca 2022. g., koja će zaprimljene prijave objedinjeno proslijediti Kineziološkom fakultetu u Osijeku.

Kod prijave je potrebno navesti: ime i prezime, kontakt e-mail i telefon te ispred kojeg se kluba kandidat prijavljuje.

Napominjemo da se novim Zakonom o sportu predviđa preciznije definiranje tko i pod kojim uvjetima može obavljati stručne poslove u sportu. Završetkom programa osposobljavanja za poslove voditelja, polaznici stječu kompetencije za podučavanje osnovnih elemenata tehnike i obavljanje stručnih poslova u određenom području sporta i sportske rekreacije, te dobivaju Uvjerenje o osposobljavanju za poslove voditelja/voditeljice koje se upisuje u e-radnu knjižicu. Planira se upis do 20 polaznika po pojedinom programu izvođenja. Rok za prijavu na natječaj je 1. prosinca 2022. g., a natječaji i prijavnice se nalaze na:
https://www.kifos.hr/natjecaji-za-upis-u-programe-osposobljavanja/.

Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: sport.obz95@gmail.com  ili tel: 099 807 8708 (Športska zajednica OBŽ), 098 442 477 (Dubravko Ižaković, gl. tajnik), Kineziološki fakultet Osijek 091 222 1033 (doc. dr. sc. Josip Cvenić).

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem