Uključivanje ranjivih skupina u sportu – poziv na dostavu projektnih prijedloga

Objavljen je Otvoreni trajni poziv na dostavu projektnih prijedloga “Aktivno uključivanje i poboljšanje zapošljivosti te razvoj inovativnih socijalnih usluga za ranjive skupine unutar 7 urbanih aglomeracija/područja Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Zadar i Zagreb”. Poziv se nalazi na sljedećoj poveznici, a odnosi se na ITU specifični cilj 9i1 “Borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz promocije integracije na tržište rada i socijalne integracije ranjivih skupina i borba protiv svih oblika diskriminacije”. Projekt sufinancira Europska Unija putem Europskog socijalnog fonda.

Kao prihvatljivi partneri prijaviteljima (jedinice JLS ili javne ustanove) navedene su i udruge, a među prihvatljivim aktivnostima su i one kojima se poboljšava kvaliteta života osoba pripadnika ranjivih skupina kroz poboljšanje pristupa i sudjelovanja u rekreacijskim aktivnostima te sportskim događanjima i natjecanjima.

U razdoblju od 7. do 17. siječnja 2020. g. održavati će se informativne radionice za zainteresirane prijavitelje/partnere, a za točan datum održavanja i registracije pratite navedenu poveznicu.

Upute za prijavitelje

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske