U Karlovac po pobjedu za kraj godine

Počevši od gostovanja kod Rijeke i pobjede od 3:1 u setovima, odbojkašice Osijeka nanizale su pet uzastopnih prvenstvenih utakmica u kojima ne znaju za poraz. Takva im je pobjednička serija omogućila mjesto u vodećem ligaškom kvartetu, što je svakako ugodno iznenađenje ljubiteljima odbojke u gradu na Dravi. Ovoga vikenda Osječankama slijedi gostovanje kod Kelteksa u Karlovcu, a to je ekipa koja je trenutno plasirana stepenicu niže u odnosu na naše djevojke.

Idemo i tamo pokušati ostvariti maksimum. U odličnoj smo formi, sada i pune samopouzdanja, pa vjerujem da opet možemo biti uspješne. Bilo nam je itekako važno u prošlom kolu dobiti Ribola Kaštelu na svom terenu s obzirom i na kvalitetu protivnica i na našu želju da nastavimo taj kontinuitet pozitivnih rezultata. Mislim da smo općenito do sada potvrdile kako se možemo nositi sa svima i da nam je mjesto u gornjem dijelu ljestvice. Stoga i u Karlovcu vjerujem u pobjedu iako znamo da ćemo se morati itekako potruditi da bismo to napravili, poručila je osječka prvotimka Lucija Lizatović.

Subotnja utakmica ujedno će biti i posljednja osječkim odbojkašicama u prvom dijelu sezone koja već sada može dobiti visoku ocjenu. Osječanke su odmah iza tri objektivno najjače ekipe u državi: Dinama, Mladosti i Marina Kaštele.

Foto: Ženski odbojkaški klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti