TO DO konferencija za sportski menadžment

U okviru 19. Pannonian Challengea (30.5. – 2.6.2018.) bit će održana tzv. TO DO konferencija, prva specijalizirana konferencija za menadžment sportskih događanja u regiji. Konferencija je na rasporedu 1. i 2. lipnja na Građevinskom fakultetu u Osijeku, a cijena kotizacije je 300 kuna (+PDV), dok je za studente iznos 50% jeftiniji. Pri tome je važno napomenuti da je cjelokupni prihod od kotizacije organizator odlučio donirati Centru za pružanje usluga u zajednici ‘Klasje’ iz Osijeka.

Na konferenciji će svoje viđenje organizacije i pozitivna iskustva u sportskom menadžmentu prezentirati istaknuti stručnjaci, zainteresirani sponzori te predstavnici lokalne i državne uprave. Među domaćim i inozemnim predavačima tako će se naći i Gari Capelli, ministar turizma Republike Hrvatske te organizatori velikih sportskih događaja kao što su Ironman u triatlonu (Erwin Dokter), FISE Serija u ekstremnim sportovima (Olivier Pascal), Beach Majors Poreč u odbojci na pijesku (Joe Bašić), Tour of Croatia u biciklizmu (Vladimir Miholjević), Svjetski kup u gimnastici (Vladimir Mađarević), Europsko rukometno prvenstvo 2018. (Nino Štambuk) i drugi.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske