Tjelesna aktivnost i krvožilne bolesti

KIF u Zagrebu u suradnji s brojnim partnerima organizira međunarodnu konferenciju

       Konferencija je pod posebnim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, ministarstava zdravlja i znanosti obrazovanja i sporta, kao i najviših                 domaćih institucija kada je u pitanju zdravlje stanovništva, a održava se na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 9. i 10. travnja 2016. g. Teme konferencije vezane su uz tjelesnu aktivnost i prevenciju krvožilnih bolesti. Cilj je uspostaviti direktnu komunikaciju kroz razmjenu mišljenja i iskustava među samim liječnicima i predavačima te osvijestiti liječnike, a preko njih i njihove pacijente, o važnostima tjelesne aktivnosti i prevencije krvožilnih bolesti.

Sve zainteresirane molimo da svoje prijave izvrše preko linka a svaki sudionik će dobiti službenu potvrdu o sudjelovanju. Detaljnije informacije možete pronaći u prilozima ove obavijesti.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat