Tarcal zablistao i u reprezentaciji

Za našeg skakača s motkom Stjepana Tarcala završnica ove sezone je vrlo uspješna i baš se može zaključiti kako je sada u najboljoj formi. Nakon što je na kadetskom Ekipnom prvenstvu i Kupu Hrvatske bio najbolji i postavio novi državni rekord, zapažen je nastup imao i za reprezentaciju Hrvatske uzrasta U-16 u slovačkoj Trnavi. Natjecali su se najbolji kadeti iz Češke, Mađarske, Slovačke, Slovenije i naše zemlje, a član Slavonije Žito pritom je bio najbolji u svojoj disciplini s preskočenih 4,50 metara, što je samo centimetar manje u odnosu na Tarcalov dosad najbolji skok.

U našoj je kadetskoj reprezentaciji debitirao i Nikola Šešum, još jedan predstavnik Crveno-plavih na međunarodnoj sceni. Nastupio je u utrci na 300 metara s preponama i s rezultatom 43,82 završio na sasvim solidnom 10. mjestu imajući u vidu konkurenciju koja se okupila u Slovačkoj. Čestitke i Stjepanu i Nikoli, kao i treneru Atili Salaju koji im je bio značajna podrška.

Rezultati

FOTO i TEKST: Atletski klub Slavonija Žito

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske