Tarantino za kormilom Futsal kluba Osijek!

Kada su prošlu sezonu završili plasmanom u doigravanje, u Futsal klubu Osijek su već najavljivali da žele ozbiljan iskorak, ne skrivajući da im je cilj u doglednoj budućnosti boriti se za prvaka Hrvatske. I sada ti planovi počinju dobivati svoje prve obrise. Naime, za trenera našeg prvoligaša imenovan je poznati talijanski stručnjak Carmine Tarantino (1981. godište)

Riječ je o poznatom imenu iz svijeta futsala. Iz kluba navode kako je karijeru započeo u Napoliju da bi vrlo brzo postao dio stručnog stožera najbolje talijanske reprezentacije s kojom je 2014. godine osvojio i zlato na Europskom prvenstvu. Još je istaknuto da je bio izbornik mlađih selekcija Italije te da je u posljednje dvije sezone vodio tamošnje prvoligaše Real San Giuseppe i Meta Cataniu.

Jasno je da će se novim trenerom značajno pojačati ambicije i u smislu dovođenja novih igrača, odnosno pravih pojačanja. Stoga u idućem razdoblju treba očekivati još sličnih vijesti iz bijelo-plavih redova. Što se tiče dosadašnjeg kormilara prve momčadi, Saše Voldina, on preuzima vođenje klupske Akademije kojoj će se u budućnosti također posvetiti puno više pozornosti.

foto: Futsal klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti