Svjetski dan juda u Dvorani Gradski vrt!

Judo klub Mladost Osijek ove subote 28. listopada s početkom u 10:15 sati u Dvorani Gradski vrt organizira 16. po redu Međunarodni memorijal Josipa Potneka. Turnir se organizira u spomen na preminulog člana kluba, Potnek je bio višestruki prvak Hrvatske u mlađim dobnim skupinama i jedan od najperspektivnijih juniora u kategoriji do 60 kilograma.

Pravo nastupa na Memorijalu imaju dječaci i djevojčice, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje te kadeti i kadetkinje. Očekuje se dolazak oko 400 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja, ulaz će za sve zainteresirane biti besplatan.

JK Mladost također napominje da će se ovo natjecanje održati na Svjetski dan juda, kada je rođen njegov utemeljitelj Jigoro Kano Shihana, tema ovogodišnje proslave je „Povedi prijatelja” te stoga pozivaju sve da dođu i gledaju judo tj. da navijaju za njega.

Na otvaranju turnira Osječki puhački orkestar izvest će Himnu i pjesmu Moj Osijek, autora Branimira Mihaljevića, nakon njih kratki performans imat će Plesni studio Wings.

Foto: Judo klub Mladost Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat