Studentska međunarodna konferencija ”Važnost interdisciplinarnosti u sportu”

Upućujemo poziv na prvu studentsku međunarodnu konferenciju ”Važnost interdisciplinarnosti u sportu” koja će se održati od 17. – 18. 3. 2023. g. na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu u Osijeku. Konferenciju organizira Studentska sekcija za znanost uz suorganizaciju Kineziološkog fakulteta Osijek, Udruge Alumnija Kineziološkog fakulteta Osijek, Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta Osijek te Studentskog sportskog kluba KIFOS, uz pokrovitelje Grad Osijek, Osječko-baranjsku županiju, Zajednicu osječkog sporta i Športsku zajednicu Osječko-baranjske županije.

Cilj konferencije je omogućiti studentima, trenerima i svim zainteresiranima prenošenje novih spoznaja iz znanosti i prenošenje iskustava iz prakse. Na dvodnevnoj konferenciji prvi će dan renominirani znanstvenici iz različitih područja predstaviti aktualne znanstvene spoznaje, dok će drugi dan konferencije biti rezerviran za vrhunske stručnjake kojima je cilj prenošenje svog iskustva iz prakse budućim i sadašnjim djelatnicima u sportu. Detaljne informacije o predavačima pratite na društvenim mrežama Studentske sekcije za znanost KIFOS (FacebookInstagram) te službenoj stranici Kineziološkog fakulteta (sekcija).

Za sudjelovanje na konferenciji prijavite se ovdje. Nakon prijave, potrebno je poslati potvrdu o uplati kako bi Vaše mjesto bilo osigurano za oba dana konferencije.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji je 10 € (75, 35 kuna), a može se uplatiti na račun Studentskog sportskog kluba KIFOS, Drinska 16/a 31 000 Osijek, IBAN: HR5224020061101107881, svrha uplate ”Ime_prezime_kotizacija za Konferenciju”. Potvrdu o uplati pošaljite na konferencijakifos@gmail.com.

Broj mjesta na konferenciji je ograničen.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti