Stručni seminari – poziv za sudjelovanjem

U Osijeku će se 13. i 14. studenog 2021. g. održati stručni seminari s temama “Low back pain management” (Tretman bolne lumbalne kralježnice) i “The science behind a good warm up” (Znanost u funkciji kvalitetnog zagrijavanja).

Primarni cilj prvog seminara je usvajanje teorijskih i praktičnih znanja u svrhu sigurnijeg, preciznijeg i učinkovitijeg menadžmenta bolnih leđa u svakodnevnoj praksi (očekivano trajanje 8 sati), dok će drugi seminar (4 sata) dati odgovore na pitanja o ciljevima i razlozima znanstveno utemeljenog zagrijavanja sportaša. Seminari su namijenjeni studentima fizioterapije, kineziologije i medicine, sportskim i fitnes trenerima, fizioterapeutima, kineziolozima te doktorima medicine.

Seminari se održavaju u prostorima Funkcionalnog treninga Osijek, A. Waldingera 3, a oba dana početak je u 10 sati. Cijena prvog seminara je 1.100 kn, a drugog 600 kn. Maksimalni broj polaznika po seminaru je 20, a prijave traju do 5.11.2021. g. ili do popunjenja skupine. Cijena, pak, za sudjelovanje na oba seminara je 1.500 kn. U cijenu su uključeni ručak u restoranu, potvrda o sudjelovanju te poklon dobrodošlice (prvi seminar) te potvrda o sudjelovanju i poklon dobrodošlice (drugi seminar). Predavač na oba seminara je Sandro Venier, mag. cin. et bacc. phyisoth.

Kontakt adresa za prijavu i dodatne informacije: centar.venier@gmail.com

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske