Stručni seminari – poziv za sudjelovanjem

U Osijeku će se 13. i 14. studenog 2021. g. održati stručni seminari s temama “Low back pain management” (Tretman bolne lumbalne kralježnice) i “The science behind a good warm up” (Znanost u funkciji kvalitetnog zagrijavanja).

Primarni cilj prvog seminara je usvajanje teorijskih i praktičnih znanja u svrhu sigurnijeg, preciznijeg i učinkovitijeg menadžmenta bolnih leđa u svakodnevnoj praksi (očekivano trajanje 8 sati), dok će drugi seminar (4 sata) dati odgovore na pitanja o ciljevima i razlozima znanstveno utemeljenog zagrijavanja sportaša. Seminari su namijenjeni studentima fizioterapije, kineziologije i medicine, sportskim i fitnes trenerima, fizioterapeutima, kineziolozima te doktorima medicine.

Seminari se održavaju u prostorima Funkcionalnog treninga Osijek, A. Waldingera 3, a oba dana početak je u 10 sati. Cijena prvog seminara je 1.100 kn, a drugog 600 kn. Maksimalni broj polaznika po seminaru je 20, a prijave traju do 5.11.2021. g. ili do popunjenja skupine. Cijena, pak, za sudjelovanje na oba seminara je 1.500 kn. U cijenu su uključeni ručak u restoranu, potvrda o sudjelovanju te poklon dobrodošlice (prvi seminar) te potvrda o sudjelovanju i poklon dobrodošlice (drugi seminar). Predavač na oba seminara je Sandro Venier, mag. cin. et bacc. phyisoth.

Kontakt adresa za prijavu i dodatne informacije: centar.venier@gmail.com

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti