Stručna radionica Erasmus + Sport programa

Ministarstvo turizma i sporta organizira besplatne jednodnevne radionice osmišljavanja i
razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaj Europske komisije za
program Erasmus + Sport, za koji je poziv objavljen 24. studenoga 2021. g. na stranicama Europske komisije. Od tri predviđene radionice, pozivamo sve zainteresirane na radionicu koja će se održati u četvrtak, 17. veljače 2022. g. u Slavonskom Brodu. Predviđeno trajanje radionice je od 10 – 16 sati, prema rasporedu na ovoj poveznici.

Radionice su namijenjene isključivo za dionike u sustavu sporta, a omogućuju stjecanje primjenjivih znanja za prijavu vlastitih projekata. U prvom dijelu radionice sudionici će dobiti sve važne informacije o samom pozivu i prihvatljivim aktivnostima, prijavi na portal Europske komisije te potrebnoj dokumentaciji. U drugom dijelu će se održati praktične vježbe iz izrade projektnog prijedloga, te se sudionici pozivaju (prema mogućnostima) da sa sobom ponesu prijenosno računalo.

Sudjelovanje na radionici ograničeno je na maksimalno 25 sudionika, te se prijave zatvaraju nakon popune. Predstavnici zainteresiranih sportskih udruga mogu se prijaviti isključivo putem on-line prijave u kojoj moraju navesti naziv udruge koju predstavljaju.
Organizator osigurava osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice, a svi sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.
Prijava za pohađanje stručne radionice nalazi se na ovoj poveznici.

Napomena: radionica je namijenjena sudionicima koji već razmatraju prijavljivanje na natječaje za Erasmus + Sport program s ciljem pomoći u detaljnoj razradi njihovih projektnih ideja. Za sudjelovanje na događaju potrebno je imati valjanu EU digitalnu COVID potvrdu ili potvrdu o testiranju (valjani PCR ili brzi antigenski test).

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti