Strateško i programsko financiranje športa – Nacionalni program športa 2019. – 2026.

U organizaciji Središnjeg državnog ureda za šport i s partnerima Zajednicom športskih udruga grada Vinkovaca i Županijskog saveza sportova Vukovarsko-srijemske županije u četvrtak 19. prosinca 2019. g. od 11 do 16:30 sati u Gradskoj vijećnici u Vinkovcima, Ulica bana Jelačića 1, održava se konferencija “Strateško i programsko financiranje športa – Nacionalni program športa 2019. – 2026.“ Cilj konferencije je kroz učinkovitu podršku svim jedinicama lokalne  i područne (regionalne) samouprave u Republici Hrvatskoj, kao i svim pravnim osobama u sustavu sporta (udruženja, zajednice, savezi, klubovi…), pokrenuti razvoj sporta dostupnog za svakog građanina Republike Hrvatske. Navedeno podrazumijeva edukaciju nositelja i provoditelja pojedinih programa/projekata/aktivnosti te promociju i značaj strateških dokumenata u području sporta.

Na konferenciji će se govoriti o važnosti i ulozi Nacionalnog programa športa 2019. – 2026. godine, zakonskim odredbama i propisima, sufinanciranju dionika u sportu putem Javnih poziva, usklađenosti lokalnih strateških dokumenata s Nacionalnim programom športa 2019. – 2026., digitalizaciji upravljanja u sustavu sporta, kao i pozitivnim iskustvima u korištenju Erasmus+ Sport programa.

Prijave se zaprimaju do 18. prosinca 2019. g. (srijeda), odnosno do popunjenja maksimalnog broja sudionika (80), putem obrasca ovdje.

Više o konferenciji možete pročitati ovdje.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti