Stolnotenisko prvenstvo rekreativaca Hrvatske

22. Festival rekreativaca Hrvatske u stolnom tenisu, ujedno i 16. Stolnotenisko prvenstvo rekreativaca Republike Hrvatske, održat će se u NSD Gradski vrt, u nedjelju 22. svibnja 2022. g. s početkom u 10 sati. Pravo sudjelovanja imaju državljani RH, a ne mogu nastupiti registrirani igrači klubova Superlige i Prve hrvatske lige, te registrirani igrači inozemnih klubova. Natjecanje se provodi u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji, za sljedeće dobne kategorije:

– do 39 godina
– od 40 do 49 godina
– od 50 do 59 godina
– od 60 do 69 godina
– preko 70 godina

Svi su se natjecatelji obvezni natjecati u svojim dobnim kategorijama (pojedinačno i u parovima), a susrete u skupinama sude igrači samostalno, dok susrete polufinala i finala sude stolnoteniski suci. Za sudjelovanje na natjecanju obvezno je unaprijed se prijaviti organizatoru, Gradskom savezu za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek (Istarska 1, Osijek), tel. 031 208 135, 097 776 18 48 (voditelj natjecanja Rajko Lukiček) ili putem e-maila: sportzasveosijek@gmail.com

Prijave se primaju zaključno s četvrtkom, 19. svibnja 2022. g. do 12:00 sati.
Kotizacija za natjecanje iznosi 70,00 kn po natjecatelju (uključuje pojedinačni i parovni nastup, sendvič i bočicu vode), a uplatu kotizacije potrebno je izvršiti na IBAN: HR53 2500 0091 1020 1280 8, voditelju natjecanja ili osobno u kancelariji Saveza, Istarska 1, Osijek.
U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, godinu rođenja i mjesto boravka te priložiti potvrdu o uplaćenoj kotizaciji (kopija uplatnice). Prijave bez uplaćene kotizacije neće ući u ždrijeb. U prijavi za parovno natjecanje potrebno je navesti imena oba natjecatelja (na licu mjesta).

Nositelje i podnositelje za sve kategorije odredit će stručni odbor uoči ždrijeba koji će se održati u prostorijama organizatora (Istarska 1, Osijek) 19. svibnja 2022. g. u 12:00 sati.
Prvi krug natjecanja igra se po skupinama od 3-4 natjecatelja, a u daljnje natjecanje (kup-sustav) plasirat će se po dva prvoplasirana natjecatelja iz svake skupine, dok se parovno natjecanje u cijelosti igra po kup-sustavu (na ispadanje). Svi susreti se igraju na tri dobivena seta, a susreti za treće mjesto se ne igraju (proglašavaju se dva treća mjesta za sve kategorije).

Za eventualne žalbe nadležan je Odbor za žalbe čije članove imenuje organizator. Voditelj natjecanja je Rajko Lukiček, a vrhovna sutkinja Branka Šter. Organizator je za četiri najuspješnija natjecatelja po kategorijama u pojedinačnoj konkurenciji osigurao pehare, a u parovnoj medalje. Poredak i rezultati bit će objavljeni na FB stranici Saveza: https://www.facebook.com/sportzasve.osijek
Pokrovitelji natjecanja su Grad Osijek i Hrvatski savez sportske rekreacije “Sport za sve”.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske