Stiže Sportsko ljeto na Sokolu s novim sadržajima za najmlađe!  

Iako još nisu tu, ljetne praznike svi nestrpljivo iščekuju kada će se svi roditelji i djeca odmoriti  od vrtićkih i školskih obaveza. Svi znanju da je pravi odmor onaj pun zabave, druženja, igre i veselja, ali i učenja novih vještina, a upravo su to obilježja ljetnog kampa na Sokolu. 

Sportsko ljeto na Sokolu ljetni je kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5 u Osijeku). 

Ovogodišnje Sportsko ljeto na Sokolu je, uz već od prije odlično prihvaćene aktivnosti gimnastike, plivanja i kreativnih radionica obogaćeno sa nizom novih sadržaja poput: 

  • posjete ZOO vrta,  
  • igre u Drvenparku, 
  • radionicom „Mali graditelji – izrada 3D karte grada“ i sl. 

Osim navedenog, unaprjeđeni su kreativni i sportski dio kampa na koji su dodane radionice „Kako nastaje duga“, „Prolazak sportskog poligona“  i brojne druge. 

„Sportsko ljetno na Sokolu tradicionalan je ljetni kamp namijenjen svim osječkim mališanima od 5 do 12 godina. Ove godine smo program osvježili nizom novih sadržaja koje nestrpljivo čekamo provoditi. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovaj kamp kao priliku da njihovi najdraži kvalitetno, zabavno, ali i edukativno provedu ljetne praznike.“, izjavila je Ivana Maltašić ispred Centra Sokol. 

Sportsko ljeto na Sokolu provodi u tri termina: 

  • TERMIN I: 26. – 30. lipnja 2023. godine 
  • TERMIN II: 3. – 7. srpnja 2023. godine 
  • TERMIN III: 10. – 14. srpnja 2023. godine 

Kotizacija za kamp iznosi 60,00 EUR (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 100,00 EUR (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci. 

Prijava je moguća i to putem poveznice: https://forms.gle/zD3oTRkfQu7M7j8t6 

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, sms). 





Tekst i foto: GD Žito

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Još se čeka na pobjedu u MEVZA-i

Odbojkaši Murse Osijek nisu uspjeli izboriti pobjedu na drugom turniru međunarodne MEVZA lige kojoj su ovoga tjedna bili domaćini u maloj dvorani Gradski vrt. Odigrali

Rukometaši dočekuju Sesvećane

Pred rukometašima Osijeka još su dva nastupa u Paket24 Premijer ligi do kraja prvog dijela natjecanja. Osječani u Ligi A u nedjelju (17 sati) u