Stella Lovaković i Luka Katić brončani 

Stella Lovaković iz JK Mladost Osijek i Luka Katić iz JK Osijek okitili su se brončanim medaljama  na Prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke u judu. Osječki predstavnici bili su među 152 natjecatelja iz 31 kluba koji su se u subotu borili u Zagrebu.

Treće mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Stella Lovaković u kategoriji do 78 kg. Stella je nakon poraza od Barbare Matić, inače dvostruke svjetske prvakinje, s dvije pobjede izborila postolje. Među seniorima brončani je u kategoriji do 66 kg bio Luka Katić. Član JK Osijek još je uvijek kadet, ali sada je s četiri pobjede i samo jednim porazom stigao do svoje prve seniorske medalje. 

Dunja Hogl iz Mladosti zauzela je peto mjesto također u  kategoriji do 78 kg. Od „mladostaša“ sedmo su mjesto u svojim kategorijama osvojili Sara Imeri (do 63 kg) i Luka Micai (preko 100 kg). Martin Gašpar ostao je bez plasmana u kategoriji do 73 kg. Među predstavnicima JK Osijek Andrej Lovas (preko 100 kg) još je osvojio peto mjesto, a  Ivan Katić, Adrian Hranjec i Mihael Inhof (svi do 66 kg) ostali su ovaj put bez plasmana.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti