Sport Fest Poreč 2020

Od 16. do 18.10.2020. g. u dvorani Žatika u Poreču održat će se četvrto izdanje “Sport Fest Poreč”, na kojem će se kroz sajamsku, konferencijsku i zabavnu cjelinu obuhvatiti razne sportske teme. Tako će sportski entuzijasti, rekreativci i profesionalci na jednom mjestu imati prilike upoznati se s novitetima u profesionalnoj sportskoj opremi, prehrani te uslugama specijaliziranih tvrtki koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Tijekom konferencijskog dijela, kroz dva dana gostovat će 20-ak poznatih predavača, među kojima se izdvajaju Goran Ivanišević, Ratko Rudić, Veljko Mršić, Nenad Bjelica, Miljenko Rak, Božo Sušec, Marijo Možnik, Ivan Katanušić, Stojko Vranković, Vlado Šola, Zlatko Mateša… Predavači će prenositi svoje bogato iskustvo u raznim područjima poput sportskog marketinga, poduzetništva u sportu, sportskog turizma, nutricionizma i prehrane, ali i u temama poput popularizacije žena u sportu te životu nakon sportske karijere.

Ove godine se Sport Fest konferencija održava u novim uvjetima, s obzirom na situaciju s COVID-19. Broj mjesta bit će smanjen iz sigurnosnih razloga, a tema cijelog Sport Festa ove je godine usmjerena na beskontaktne sportove. Prateći kontinuirano epidemiološku situaciju, organizator će tijekom konferencije postupati u skladu s mjerama i preporukama lokalnog stožera civilne zaštite i HZJZ-a.

Zabavno-sportski expo dio posjetiteljima i ove godine nudi pregršt aktivnosti: od Run Fest utrke, Red Bull nastupa na rampi, crossfit i body building natjecanja do raznih beskontaktnih turnira.

Ovdje se možete prijaviti za svoju Sport Fest kotizaciju: https://www.sportfestporec.com/konferencija-2/

Djelić prošlogodišnje atmosfere možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=VvphruX6FmI

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti