Sokol Centar postaje pravi zimski kamp!

Osječko klizalište na Sokolu svoju sezonu otvorilo je prošle nedjelje, a Gimnastičko društvo Osijek – Žito priprema još jednu zabavnu aktivnost za one najmlađe. Riječ je o zimskome kampu koji je namijenjen svim polaznicima i polaznicama vrtića i osnovnih škola u Osijeku i čiji je cilj zimske praznike učiniti zabavnijima.

Sportska zima na Sokolu zimski je kamp namijenjen djeci u dobi od 5 do 12 godina, a provodit će se kroz petodnevni boravak u sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek. Kamp će se sastojati od aktivnosti koje uključuju: klizanje, gimnastiku i plivanje te razne radionice (Bonton u sportu i Čime se hranimo?) i aktivnosti (tečaj samoobrane).

Kreativni dio koji će se događati kroz već spomenute radionice obuhvatit će teme „Gdje žive Eskimi?”, „Izrada hranilica za ptice” i druge.

Sportsku zimu na Sokolu najavila je i trenerica Karla Kovačević : „Sportska zima na Sokolu već tradicionalno uveseljava osječke mališane! Veselimo se prilici da ponudimo svoj zainteresiranoj djeci niz aktivnosti i radionica kako bismo im kvalitetno ispunili zimske praznike, a uz to ih i naučili mnoge stvari, među kojima se najviše vesele klizanju. Preporučujem svim roditeljima da prijave svoje najdraže na kamp kako bi i ove godine stvorili nezaboravne uspomene zajedno.”

Kamp će se provoditi u dva termina:

  • Termin I: 26. – 30. prosinca 2023. godine
  • Termin II: 2. – 6. siječnja 2024. godine

Kotizacija za kamp iznosi 60,00 EUR (5 dana – poludnevni boravak do 12 sati) ili 100,00 EUR (5 dana – cjelodnevni boravak do 15 sati) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci.

Prijava je moguća i to putem poveznice: https://forms.gle/Q6x4LsvStWfjCS4T8

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 369 0155  (Viber, WhatsApp, sms).

Foto: Gimnastičko društvo Osijek – Žito

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti