Slabo izdanje Bijelo-plavih kažnjeno porazom

Uz poraz u Koprivnici u prvom dijelu sezone, nakon koje je smijenjen bivši trener Stjepan Tomas, subotnja utakmica u Puli pod vodstvom Zorana Zekića najslabije je izdanje Bijelo-plavih u ovom Prvenstvu. Istra 1961 je pobijedila s 1:0 u susretu koji je premalo toga ponudio, posebno kada su Bijelo-plavi u pitanju. Ipak se očekivalo puno više, posebno u smislu angažmana i energije na terenu, ako je već igra od početka bila jalova i bez nekih ozbiljnijih pokušaja ugroze domaćih vratiju.

Ni Puljani sadržajno nisu ponudili nešto više, osim naglašene borbenosti i čvrstine, što se pokazalo i prevagom u njihovu korist. Pogodak kojega je postigao Ekong u 43. minuti kao da je oslikao cijelu utakmicu. U situaciji koja nije djelovala opasna, Bijelo-plavi su bili neodlučni pred svojim vratima, pa je kažnjen nesporazum Jurišića i vratara Malenice koji je zakasnio u istrčavanju, što je uporni Šveđanin iskoristio i s(p)retno zatresao osječku mrežu.

Ovo je zaista bilo jako slabo, želim kao kapetan uputiti ispriku našim navijačima koji su u većem broju doputovali u Pulu. Znali smo da će teren biti težak, no takav je bio i domaćinu, a mi nismo odigrali baš ništa. Očito ćemo morati iskreno između sebe popričati idućih dana jer ovako ne smijemo izgledati. Teško je prihvatiti činjenicu da je protivnik više želio pobjedu od nas, oni koji nose dres Osijeka moraju znati da je to nedopustivo. Već u idućem kolu imperativ nam je pokazati sasvim drugo lice, poručio je Vedran Jugović.

foto: NK Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti