Škola klizanja

Klizalište u Sokol centru pravo je mjesto gdje se i u nedostatku snijega može itekako dobro zabaviti, a unatoč privremenom zatopljenju, uskoro se očekuju temperature povoljne za nesmetan rad. Stoga se pozivaju sva djeca u dobi od 5 do 10 godina koja žele naučiti ili poboljšati već stečene vještine klizanja u tradicionalnu Školu klizanja.

„Veseli nas što i ove godine možemo ponuditi svim našim osječkim mališanima Školu klizanja na Sokolu. Po dosadašnjem iskustvu možemo reći da je to uistinu prekrasan program u kojemu djeca zaista nauče klizati i steknu veliku razinu samopouzdanja na ledu. Najbitnije je imati dobru volju, a sve ostalo dolazi uz malo vježbanja“, zadovoljno je istaknula Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol Centra.

Polaznicima su na raspolaganju dva termina:
– Grupa I: 10. – 14.1.2022.
– Grupa II: 17. – 21.1.2022.

Treninzi će biti organizirani od ponedjeljka do petka, i to u terminu od 16:00 do 17:00 sati. Kotizacija iznosi 300 kuna, a uz petodnevnu školu pod vodstvom instruktora, u cijenu je uključen i najam klizaljki te završna diploma.

Prijave su dostupne na poveznici: https://bit.ly/skola-klizanja

Dodatne informacije o programu potražite na broju: 099 536 4753 (poziv/SMS/Viber/Whats App).

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Još se čeka na pobjedu u MEVZA-i

Odbojkaši Murse Osijek nisu uspjeli izboriti pobjedu na drugom turniru međunarodne MEVZA lige kojoj su ovoga tjedna bili domaćini u maloj dvorani Gradski vrt. Odigrali

Rukometaši dočekuju Sesvećane

Pred rukometašima Osijeka još su dva nastupa u Paket24 Premijer ligi do kraja prvog dijela natjecanja. Osječani u Ligi A u nedjelju (17 sati) u