Sjednice upravljačkih tijela Zajednice

U srijedu, 4.10. održane su sjednice Izvršnog odbora i Skupštine Zajednice.

U sklopu 18. sjednice Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga grada Osijeka u mandatu 2016.-2020., između ostaloga su utvrđene (a na sjednici Skupštine i usvojene) odluke o izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u sportu na području Grada Osijeka za 2017. i izmjenama i dopunama Plana realizacije PJP u sportu na području grada Osijeka za 2017. Odluke su posljedica 20.9.2017. g. donesenog Programa izmjena i dopuna Programa javnih potreba u sportu na području Grada Osijeka za 2017. od strane Gradskog vijeća Grada Osijeka. Također, donesena je i Odluka o izmjenama i dopunama odluke o pravu na besplatno korištenje usluga utvrđivanja opće i posebne zdravstvene sposobnosti sportaša u 2017. kojom je proširena kvota zdravstvenih pregleda za pojedine klubove, sukladno njihovim potrebama a temeljem ukupnog broja pregleda kojima raspolaže Zajednica. Napominjemo da su svi ostali pregledi izvan dodijeljene kvote podložni samostalnom plaćanju klubova. Navedeni dokumenti nalaze se u prilogu.

Na 5. sjednici Skupštine Zajednice u mandatu 2016.-2020. donesen je i Prijedlog programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2018. koji bi Gradsko vijeće Grada Osijeka trebalo usvojiti u drugoj polovici listopada, a u status punopravnih članica Zajednice promovirano je šest dosadašnjih privremenih članica.

– Odluka o izmjenama i dopunama Prijedloga PJP u sportu za 2017
– 
Odluka o izmjenama i dopunama Plana realizacije PJP u sportu za 2017
– Odluka o izmjenama i dopunama odluke o pravu na besplatno korištenje usluga utvrđivanja opće i posebne zdravstvene sposobnosti u 2017

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti