Sjednica Izvršnog odbora

Jučer (1.10.2019.) je u Sportskoj dvorani Zrinjevac održana 36. sjednica Izvršnog odbora Zajednice u sazivu 2016. – 2020. Na sjednici je, između ostaloga, donesena odluka o izboru revizora za 2019., odluka o sufinanciranju edukacije stručnog kadra te odluke o dodjeli sredstava po Javnom pozivu za financiranje jednokratnih aktivnosti i o raspodjeli sredstava iz olimpijskog programa s konačnom raspodjelom po klubovima za 2019.

Također, usvojen je novi Pravilnik o javnom isticanju i nagrađivanju pojedinaca i sportskih kolektiva za ostvarena postignuća u sportu, kao i odluke o izmjenama i dopunama pravilnika koji uređuju vrednovanje sporta – Pravilnika o izračunu vrijednosti i razvrstavanju sportova i Pravilnika o određivanju nositelja kvalitete u pojedinim sportovima. Novi pravilnik, kao i pročišćene tekstove izmijenjenih i dopunjenih pravilnika uskoro ćemo objaviti na našim stranicama u rubrici Dokumenti/Opći akti ZŠUGO.

Prihvaćeni su prijedlozi za javna priznanja Grada Osijeka te donesene odluke o prijemu i prestanku privremenog članstva za sljedeće udruge:  U Zajednicu su primljeni Društvo sportske rekreacije „Vunderkid“, Udruga za relaksaciju i tjelovježbu „Central“, Sportska udruga „Nikolić“, Sportsko rekreacijski centar „Titan“ i Zbor rukometnih sudaca Osijek, a iz članstva brisani Boćarski klub „Dvorac-Mačkamama“ i Udruga za promicanje sporta za djecu.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske