Sjednica Izvršnog odbora

Jučer (1.10.2019.) je u Sportskoj dvorani Zrinjevac održana 36. sjednica Izvršnog odbora Zajednice u sazivu 2016. – 2020. Na sjednici je, između ostaloga, donesena odluka o izboru revizora za 2019., odluka o sufinanciranju edukacije stručnog kadra te odluke o dodjeli sredstava po Javnom pozivu za financiranje jednokratnih aktivnosti i o raspodjeli sredstava iz olimpijskog programa s konačnom raspodjelom po klubovima za 2019.

Također, usvojen je novi Pravilnik o javnom isticanju i nagrađivanju pojedinaca i sportskih kolektiva za ostvarena postignuća u sportu, kao i odluke o izmjenama i dopunama pravilnika koji uređuju vrednovanje sporta – Pravilnika o izračunu vrijednosti i razvrstavanju sportova i Pravilnika o određivanju nositelja kvalitete u pojedinim sportovima. Novi pravilnik, kao i pročišćene tekstove izmijenjenih i dopunjenih pravilnika uskoro ćemo objaviti na našim stranicama u rubrici Dokumenti/Opći akti ZŠUGO.

Prihvaćeni su prijedlozi za javna priznanja Grada Osijeka te donesene odluke o prijemu i prestanku privremenog članstva za sljedeće udruge:  U Zajednicu su primljeni Društvo sportske rekreacije „Vunderkid“, Udruga za relaksaciju i tjelovježbu „Central“, Sportska udruga „Nikolić“, Sportsko rekreacijski centar „Titan“ i Zbor rukometnih sudaca Osijek, a iz članstva brisani Boćarski klub „Dvorac-Mačkamama“ i Udruga za promicanje sporta za djecu.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti