Rondo kup na najvišoj razini!

Prije 16 godina u Osijeku je krenulo natjecanje pod nazivom Rondo kup i opstalo je u kontinuitetu sve do danas, bez ijedne iznimke, čak i u vrijeme pandemije koronavirusa. Za to je svakako najzaslužnija istaknuta glavna trenerica i dugogodišnja klupska predsjednica Branka Stojković koja je u ovome sportu već punih 40 godina te svakako zaslužuje i više od pukih čestitki za svoj rad.

I naš klub je obilježio puna tri desetljeća uspješnog djelovanja, na to smo svi u njemu ponosni. Puno je generacija djevojaka i djevojčica prošlo kroz naše redove, dosta ih je ostvarilo i vrlo zapažene rezultate, a sigurna sam da sve one pamte puno lijepih trenutaka koje smo proveli zajedno, pričala nam je gospođa Branka.

Ovogodišnji je Rondo kup okupio 365 sudionica iz 32 kluba koje su u grad na Dravi doputovale iz osam zemalja. Te brojke svjedoče o tomu da je ovo bilo i najveće natjecanje do sada u Osijeku kada govorimo o ritmičkoj gimnastici.

Sretni smo jer nastavljamo jednu lijepu tradiciju, a i organizacijski rastemo iz godine u godinu. To se posebice može reći otkako svoju veliku manifestaciju održavamo u dvorani Gradski vrt gdje su nam mogućnosti puno veće u odnosu na prijašnja poprišta Rondo kupa. Sve je poprimilo jednu veću i širu dimenziju, pa ne sumnjam da će ubuduće biti još i bolje iako smo već i sada dosegnuli vrlo kvalitetnu razinu.

Ovoga su vikenda osječke ritmičarke bile u Vrsaru gdje se tijekom subote i nedjelje održalo državno prvenstvo. To je uvijek prilika za novo dokazivanje, a želje su nepromijenjene u odnosu na sve prethodne godine…

Što bolji rezultat svake od naših 15 predstavnica koliko ih imamo na ovom natjecanju. Dobro su i marljivo trenirale, svakako bismo voljeli da im se to vrati kroz uspješne nastupe, zaključila je Stojković.

Foto: Klub ritmičko-športske gimnastike Rondo Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti