Ritmičarke na dosad najmasovnijem Rondo kupu

Kada je riječ o Rondo kupu u ritmičko-sportskoj gimnastici, bolji poznavatelji sporta u gradu na Dravi zasigurno znaju kakva je manifestacija u pitanju. Tradicionalno okupljanje brojnih natjecateljica dočekalo je svoje već 16. izdanje koje bi trebalo, barem prema najavama, biti najmasovnije do sada. Naime, govori se o dolasku oko 360 sudionica i to od osmogodišnjih djevojčica, pa do ritmičarki seniorskog uzrasta koje će sigurno imati što pokazati na parteru.

Rondo kup će i ovaj puta biti održan u dvorani Gradski vrt, tijekom subote i nedjelje, 4. i 5. studenoga, a natjecanja će trajati doslovce od jutra do navečer. Početak je za oba dana predviđen u 8,30 sati, dok će program završavati između 18,45 i 19,30. Ulaz će za sve posjetitelje cijelo vrijeme biti slobodan.

Koristim priliku da pozove sve ljubitelje sporta, a posebno one koji su na bilo koji način vezane uz ritmičku gimnastiku da nam se pridruže u dvorani. Stvarno je puno onih koje će imati priliku vidjeti u njihovim nastupima, počevši od curica rođenih 2015., pa sve do onih djevojaka koje su u seniorskoj konkurenciji i imaju puno iskustva iza sebe. Lijepa nam je spoznaja da je ovo ujedno i najmasovnije ovogodišnje međunarodno okupljanje ritmičarki u cijeloj Hrvatskoj“, istaknula je Branka Stojković, dugogodišnja trenerica u KRSG Rondo.

Foto: Klub ritmičko-športske gimnastike Rondo

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti