Rezultati vrednovanja programa sportskih aktivnosti za 2018.

Sukladno Uputama za prijavitelje iz Javnog poziva za dostavu prijedloga programa članica Zajednice športskih udruga grada Osijeka za provedbu Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2018., Povjerenstvo za ocjenjivanje prijavljenih programa izvršilo je evaluaciju programa koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz Javnog poziva.

Temeljem vrednovanja elemenata iz dostavljene dokumentacije kroz primjenu pravilnika utvrđene su bodovne tablice za potrebe utvrđivanja vrijednosti sportova te nositelja kvalitete po sportovima iz čega će uslijediti raspodjela financijskih sredstava klubovima za 2018. g.

Sukladno kriterijima iz Pravilnika o izračunu vrijednosti i razvrstavanju sportova provedeno je bodovanje sportskih klubova po sportovima, a na temelju Pravilnika o određivanju nositelja kvalitete u pojedinim sportovima utvrđeni su nositelji kvalitete putem postupka bodovanja ili kroz izravno određivanje nositelja kvalitete, primjenom odredbi Pravilnika.

Ovom objavom započinje teći rok za podnošenje prigovora, a pisani prigovor na vlastite rezultate bodovanja ovlaštena osoba za zastupanje pojedine udruge podnosi zaključno do petka, 22.12.2017. g. do 12:00 sati Zajednici športskih udruga grada Osijeka.

Bodovanje sportova za PJP u sportu za 2018.
Nositelji kvalitete za PJP u sportu za 2018.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti