Rekreacijska biciklijada

Športska zajednica Osječko-baranjske županije organizira 2. Rekreacijsku biciklijadu povodom nadolazećeg Dana Osječko-baranjske županije, kroz koju će se promovirati biciklističke staze i rute našeg područja, promovirati cikloturizam i turizam, a sve uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka. Svi zainteresirani sudionici su dobrodošli te se pozivaju članice Zajednice na što veće uključivanje sportaša i rekreativaca u ovu biciklističku manifestaciju.

Rekreacijska biciklijada održat će se u nedjelju 30. svibnja 2021. g. s početkom u 10 sati sa startom na Trgu Ante Starčevića u Osijeku, a sastoji se od četiri rute:

1) Osijek – Vukovar i Vukovar – Osijek (40 km u jednom smjeru – brža ruta)
2) Osijek – Kopačevo (biciklistička staza, 12 km u jednom smjeru) – povratak u vlastitoj organizaciji
3) Osijek – Antunovac – Čepin – Osijek (kružna ruta – 28 km)
4) Osijek – Naselje Karašica (10 km u jednom smjeru) – povratak u vlastitoj organizaciji

U skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama održavat će se distanca između biciklista na način da je puštanje biciklista na startu svakih 5-10 sekundi, a vožnja između biciklista vrši se u razmaku od 5-10 metara. Sudjelovanje na biciklijadi je besplatno, a prijave će biti otvorene na licu mjesta od 8 sati.

Za više informacija kontaktirati možete: sport.obz95@gmail.com i https://www.facebook.com/febireosijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske