Rasprodane sve ulaznice za derbi na Opus Areni!

Spletom raznih okolnosti nogometaši Osijeka doživjeli su neugodan poraz u Velikoj Gorici, iako su svi mogli vidjeti da odnos snaga ne terenu nije bio takav da Goričani dobiju ovaj susret baš s 3:0 iako se upravo to dogodilo. Dosta se pričalo o vrlo dvojbenim sudačkim odlukama, no ne vrijedi više kukati nego se isključivo posvetiti nadolazećem derbiju koji slijedi već danas.

Bijelo-plavi od 17 sati na svojoj Opus Areni dočekuju Hajduk u zaostaloj utakmici 3. kola SuperSport Hrvatske lige. Bit će to drugi međusobni dvoboj ovih suparnika u svega dvadesetak dana. Osječani su na Poljudu pobijedili s 2:0 golovima Brleka i Omerovića i sada nešto slično žele ponoviti i na svom terenu.

Želimo biti što opasniji u igri. Ne moram trošiti vrijeme na motivaciju svojih igrača, to je sasvim jasno, a razmišljamo o tomu kako da moja momčad igra dobro s loptom, da tražimo što više dubinu, da smo kvalitetniji u priključku prema naprijed te još koncentriraniji u obrani. Moramo pokazati karakter, tko smo i što smo, pa uz pomoć naših navijača dati 200 posto. Za to ćemo morati biti agresivni i hrabri od prve do posljednje minute“, poručio je Zoran Zekić, trener NK Osijek.

Dodajmo na kraju da su za ovaj derbi još u ponedjeljak rasprodane sve raspoložive ulaznice. Iz kluba su, u dogovoru s policijom, upozorili kako gostujući navijači s navijačkim obilježjima mogu ući samo u sektor B4 dok im to, iz sigurnosnih razloga, neće biti dopušteno na drugim tribinama. Prema Opus Areni će krenuti i prvi dječji korteo u Hrvatskoj i to s Promenade (okupljanje je ispred Projekta 9) u 15 sati, što je svakako pohvalno i vrijedno pozornosti.

Foto: Nogometni klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti