Programi potpore HOO-a lokalnom sportu

I ove godine pozivamo natjecateljske klubove na podnošenje prijedloga projekata koje u okviru svojih redovitih godišnjih programa sufinancira HOO

Hrvatski olimpijski odbor i ove godine putem svojih programa “Aktivne zajednice” i “Od športske škole do Olimpijskih igara” sufinancira amaterske klubove registrirane za sudjelovanje u sportskim natjecanjima sa svrhom poticanja razvoja sporta pri lokalnim sportskim zajednicama. Krovna udruga hrvatskog sporta time skrbi o njegovoj bazi dodjeljujući inicijalnu novčanu potporu za ulaganje u osnovne materijalne uvjete za razvoj sporta na lokalnoj razini.

Korisnici sredstava mogu biti svi sportski klubovi koji udovoljavaju uvjetima iz Pravila obaju programa koje donosimo u prilogu. Također, u prilogu se nalaze i obrasci na kojima se podnose programski zahtjevi, odnosno obrasci izvješća o realiziranom programu. Svi zainteresirani klubovi svoje prijedloge trebaju dostaviti u Zajednicu do 25. travnja 2016. g., a posebno skrećemo pozornost da ponuda za realizaciju financijske potpore mora glasiti na Zajednicu športskih udruga grada Osijeka (ne na klub!) te da joj je datum izdavanja najranije 20. travnja 2016. g., kao i da mora biti važeća minimalno 90 dana (po mogućnosti i duže).

U postupku unosa podataka, kao i za sva pitanja i nejasnoće vezane uz dostavu projekta, možete se obratiti v.d. glavnom tajniku Zajednice Dragi Nikoliću, osobno ili na broj 227 511.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti