Programi osposobljavanja stručnog kadra u sportu

Sportsko učilište iz Zagreba u suradnji i za potrebe Športske zajednice Osječko-baranjske županije i županijskih sportskih saveza organizira provedbu Programa osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke i rukometa te voditelja/ice sportsko-rekreacijskih aktivnosti. Programi će se provoditi u Osijeku što uvelike olakšava i smanjuje troškove potencijalnim polaznicima s našeg područja. Nakon završetka programa i uspješno položenog završnog ispita polaznik dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za poslove trenera/ice ili voditelja/ice koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Programi će biti realizirani u dva (odbojka, rukomet) odnosno tri (sportska rekreacija) dijela tijekom 2018. i 2019. a sve informacije o programima i uvjetima upisa na iste nalaze se u priloženim dokumentima.

Također, donosimo obrasce prijavnica – upisnica za ove programe koji se šalju putem e-maila navedenom u određenom pozivu. Posebno napominjemo da kandidati iz rukometa koji su već poslali prijavnicu prilikom prethodnog poziva za upis, ne trebaju istu slati ponovno, već samo e-mailom potvrditi dolazak na upis.

Programi osposobljavanja stručnog kadra

Poziv za upis – rukomet
Poziv za upis – odbojka
Poziv za upis – sportska rekreacija

Prijavnice – upisnice

Rukomet
Odbojka
Sportska rekreacija

 

 

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti