Programi amaterskih sportova i infrastrukturne inovacije

Europska komisija objavila je Poziv „Programi amaterskih sportova i infrastrukturne inovacije“ koji za cilj ima pružiti priliku sportskim organizacijama da razviju i promiču nove oblike bavljenja sportom i tjelesnom aktivnosti prilagodbom infrastrukture i/ili ponude sportskih aktivnosti/programa.

Tvrtka Sintagma iz Nove Gradiške u svom dugogodišnjem radu i sa stručnim timom uspješno je sudjelovala na većem broju pripreme i provedbe ovakvih projekata te svim zainteresiranima nudi rješenje i kompletnu stručnu pomoć za prijavu na navedeni Poziv.

Na Poziv se mogu javiti: europski ili nacionalni sportski savezi, neprofitna organizacija (privatna ili javna), javna tijela (nacionalna, regionalna ili lokalna), međunarodne ili europske organizacije, sportski klubovi. Prijavom na Poziv prijavitelju se pruža prilika ostvariti 650.000 EUR bespovratnih sredstava, a udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 80% prihvatljivih troškova.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 1. srpnja 2020. g. do 12:00 sati.

Svoj interes za sudjelovanjem u projektu možete iskazati na tel. 035/361 947 ili putem elektroničke pošte na adresu info@arr-sintagma.hr.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem