Program vježbanja “Zdravko ruši zidove”

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek upućuje poziv svim građanima na besplatan program vježbanja na otvorenom pod nazivom „#Zdravko ruši zidove “. Program se održava  u nedjelju, 16.6.2019. g. pokraj Pješačkog mosta. Naziv ove aktivnosti koja se odvija u sklopu cjelogodišnje akcije „Zdravko je krenuo“ proizašao je iz ideje kojom se želi osvijestiti građane kako se vježbati može bilo gdje, bilo kada, da ne mora biti skupo ili uključivati skupe rekvizite.

Na zelenoj površini uz zdenac pokraj promenade na pozornici će se smjenjivati poznati osječki voditelji fitness programa za sve generacije, prema sljedećem rasporedu:

16:30 – 17:00 – SENIOR FIT – program za građane zrelije dobi (Andrej Jovanović)
17:30 – 18:00 – ACTIVE KID – program za najrazigranije (Tihana Majer)
18:30 – 19:30 – FUNKCIONALNI TRENING (Marko i Luka Kutleša)
19:30 – 20:30 – ZUMBA (Tijana Ljubojević i Ivana Pavlović)

Između treninga za animiranje nazočnih zaduženi su članovi Kluba ritmičko-športske gimnastike “Rondo”, Športsko-plesne udruge “Feniks” , Plesne skupine “Blindovi” te popularna maskota cijele akcije „Zdravko“. Uz sve to pripremljeno je i 200 majica za „Zdravkove“ rekreativce.

Svoje proizvode tom će prigodom prezentirati poznati distributer sportske opreme i rekvizita Decathlon, a nakon vježbanja rekreativci će se imati priliku osvježiti proizvodima linije Dukat fit. Poseban dio događaja čini „Zdravkov zdravi kutak“ u kojem će svoje proizvode izlagati domaći OPG-ovi, a cilj je promocija zdrave hrane i kvalitete domaćih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Završetak programa je u 20:30h, ali organizatori poručuju da bi taj kraj ujedno trebao biti i jedan veliki početak. Početak priče u kojoj su svi zidovi prema sportu, rekreaciji i tjelovježbi kao svakodnevici zauvijek srušeni!

Više o akciji „Zdravko je krenuo“ možete pronaći na Instagramu, web  i FB stranici.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske