Program usavršavanja za poslove trenera rukometa

Sportsko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih osoba u suradnji s Rukometnim savezom Zagrebačke županije organizira Program usavršavanja za poslove trenera rukometa. Program usavršavanja (stjecanje A licence) omogućava trenerima koji su do sada imali B licencu da osiguraju svoju evolucijsku potrebu za edukacijom, usavrše razinu znanja, vještina i sposobnosti, istovremeno osiguravajući rukometnim klubovima dobivanje educiranih trenera koji samostalno mogu provoditi stručne poslove u rukometu na višoj razini. Početak usavršavanja, odnosno prvi dio nastavnog programa održat će se od 20.-22. studenog 2020. g. na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, Savska cesta 77.

Organizatori napominju da, ukoliko se iz određene regije (Osijek, Rijeka, Split…) za upis u program prijavi više od 15 kandidata, postoji mogućnosti da se Program usavršavanja organizira i provodi u tim gradovima. Sve potrebne informacije nalaze su u prilozima, odnosno Pozivu za upis u Program usavršavanja za poslove trenera rukometa, te Prijavnici – upisnici za program.

Poziv za upis
Prijavnica – upisnica

 

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske