Program osposobljavanja za poslove trenera/ice rukometa – poziv za upis

Obavještavamo sve zainteresirane da je Sportsko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih objavilo poziv za upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice rukometa, a koji se održava za potrebe stručnog kadra s područja Osječko-baranjske županije.

Program će biti realiziran u tri dijela tijekom 2022. i 2023. u Osijeku i Zagrebu.
Prijemni ispit održat će se 14. listopada 2022. g. (petak) s početkom u 16 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Višnjevac, Crni put 41. Kandidati trebaju ponijeti osobnu sportsku opremu i rukometnu loptu. Upis u program obavlja se isti dan od 16 – 17:30 sati u prostorijama Osnovne škole Višnjevac, gdje će se održati i prvi termin prvog dijela programa (14. -16. 10.).

Program će realizirati verificirani predavači, a stručni voditelj programa je Zdenko Kordi, mag. cin. Raspored predavanja i vježbi polaznici će dobiti prije početka realizacije programa. Nakon završetka programa i uspješno položenog završnog ispita, polaznik dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za poslove trenera/ice rukometa koje se upisuje u e-radnu knjižicu. Cijena programa obrazovanja, ukoliko se u program obrazovanja upiše 20 i više polaznika, iznosi 8.000,00 kn po polazniku, uz mogućnost plaćanja u četiri rate, no ukoliko se u program obrazovanja upiše od 15 – 19 polaznika, cijena programa obrazovanja iznosi 9.000,00 kn. U prilogu donosimo poziv za upis i prijavnicu.

Poziv za upis
Prijavnica

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti