Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke

Sportsko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih raspisalo je Poziv za upis u program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke, a program se održava u suradnji i za potrebe Športske zajednice Osječko-baranjske županije i Odbojkaškog saveza Osječko-baranjske županije.

Program će biti realiziran u tri dijela:
I. dio programa (specijalnost – 70 sati) – Osijek, listopad – prosinac 2022.
II. dio programa (opće programske osnove – 68 sati) – Zagreb ili Osijek, veljača/ožujak 2023.
III. dio programa (specijalnost – 70 sati) – Osijek, ožujak – svibanj 2023.
Praktična nastava (100 sati) realizirat će se tijekom 2022. i 2023. g.

Prijemni ispit održat će se 14. listopada 2022. g. (petak) od 16 do 17:30 sati u prostorijama Osnovne škole Višnjevac, Crni put 41, a kandidati trebaju ponijeti osobnu sportsku opremu i odbojkašku loptu. Prvi termin prvog dijela programa održat će se od 14. – 16. listopada 2022. g., također u Osnovnoj školi Višnjevac.

Popunjenu prijavnicu – upisnicu potrebno je poslati do 6. listopada 2022. g. e-mailom na adresu: sport.uciliste@gmail.com.

Stručni voditelj programa je dr. sc. Dragutin Šuker, a tehnički voditelji i koordinatori Dubravko Ižaković, prof. (Športska zajednica Osječko-baranjske županije) i Duško Živković (Odbojkaški savez Osječko-baranjske županije).

Nakon završetka programa i uspješno položenog završnog ispita, polaznik dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu.
Cijena programa ukoliko se upiše 20 i više polaznika iznosi 8.000,00 kn po polazniku, uz mogućnost plaćanja u četiri rate, a ukoliko se upiše od 15 – 19 polaznika cijena programa iznosi 9.000,00 kn.

Ostale pojedinosti (uvjeti upisa i dostava dokumentacije) te prijavnica za upis nalaze se na poveznicama niže.

Poziv za upis
Prijavnica – upisnica

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti