Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke

Sportsko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih raspisalo je Poziv za upis u program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke, a program se održava u suradnji i za potrebe Športske zajednice Osječko-baranjske županije i Odbojkaškog saveza Osječko-baranjske županije.

Program će biti realiziran u tri dijela:
I. dio programa (specijalnost – 70 sati) – Osijek, listopad – prosinac 2022.
II. dio programa (opće programske osnove – 68 sati) – Zagreb ili Osijek, veljača/ožujak 2023.
III. dio programa (specijalnost – 70 sati) – Osijek, ožujak – svibanj 2023.
Praktična nastava (100 sati) realizirat će se tijekom 2022. i 2023. g.

Prijemni ispit održat će se 14. listopada 2022. g. (petak) od 16 do 17:30 sati u prostorijama Osnovne škole Višnjevac, Crni put 41, a kandidati trebaju ponijeti osobnu sportsku opremu i odbojkašku loptu. Prvi termin prvog dijela programa održat će se od 14. – 16. listopada 2022. g., također u Osnovnoj školi Višnjevac.

Popunjenu prijavnicu – upisnicu potrebno je poslati do 6. listopada 2022. g. e-mailom na adresu: sport.uciliste@gmail.com.

Stručni voditelj programa je dr. sc. Dragutin Šuker, a tehnički voditelji i koordinatori Dubravko Ižaković, prof. (Športska zajednica Osječko-baranjske županije) i Duško Živković (Odbojkaški savez Osječko-baranjske županije).

Nakon završetka programa i uspješno položenog završnog ispita, polaznik dobiva Uvjerenje o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu.
Cijena programa ukoliko se upiše 20 i više polaznika iznosi 8.000,00 kn po polazniku, uz mogućnost plaćanja u četiri rate, a ukoliko se upiše od 15 – 19 polaznika cijena programa iznosi 9.000,00 kn.

Ostale pojedinosti (uvjeti upisa i dostava dokumentacije) te prijavnica za upis nalaze se na poveznicama niže.

Poziv za upis
Prijavnica – upisnica

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske