,

Prezentacije i treninzi Nogometne akademije HNS-a

Epidemija COVID-19 prekinula je nogometna natjecanja, no Hrvatski nogometni savez pokrenuo je nekoliko projekata kako bi nogometni akteri i u ovim okolnostima, kod kuće, mogli ostati u kontaktu s nogometom te razvijati svoja znanja i vještine.

Uz posebne svakodnevne treninge za mlade nogometaše te za suce, dostupne kroz projekt #vježbajdoma, HNS je virtualno otvorio i vrata svoje Nogometne akademije.

Naime, Nogometna akademija učinila je dostupnima stručne materijale iz svojih programa te je tako omogućila svim trenerima, kao i onima koji bi to željeli postati, osnovne lekcije o različitim područjima nogometa – od razvoja tehnike i taktike preko fizičke pripreme do psihologije ili odnosa s medijima.

Putem web stranice HNS-a možete pronaći prezentacije te video priloge s predavanjima stručnjaka s Nogometne akademije. Također, na web stranici HNS-a svakodnevno se objavljuju video prezentacije treninga za rad od kuće, a ovdje donosimo prikaz vježbi snage s proslavljenim hrvatskim nogometašem i bivšim članom NK Osijek Domagojom Vidom u ulozi demonstratora.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti