Pred nama je Sportsko ljeto na Sokolu

Sportsko ljeto na Sokolu – powered by Zagrebačka banka, tradicionalno obilježava ljeto idealnim omjerom zabave, učenja i kvalitetno provedenih praznika. Riječ je o ljetnom kampu namijenjenom djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5 u Osijeku). Kamp će biti obogaćen novim, ali i već odlično prihvaćenim aktivnostima poput posjete ZOO vrta, igre u Drvenparku, osnovama Parkoura te radionicom „Zdrave prehrane”. Osim navedenog, tu su i tradicionalne aktivnosti poput gimnastike, plivanja i kreativnih radionica.

„Do sada sam dva puta bio na ljetnom i jednom za zimskom kampu u Sokolu. Ljetni mi je malo draži jer volim plivati i ići u Zoološki vrt. I ove godine će mama prijaviti sestru i mene i nadam se da će biti zabavno kao i uvijek.“, izjavio je 10-godišnji Petar.

Prijave za tri termina

Sportsko ljeto na Sokolu provodi se u tri termina:

Od 24. lipnja do 28. lipnja
Od 1. srpnja do 5. srpnja
Od  8. srpnja do 12. srpnja

Kotizacija iznosi 70,00 eura (5 dana – poludnevni boravak do 12 sati) ili 120,00 eura (5 dana – cjelodnevni boravak do 15 sati). U cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci: užina u oba boravka te ručak u cjelodnevnom boravku.

Prijava je obavezna i to putem poveznice: https://forms.gle/fWCkr2Y93UYku9UQA

Više informacija o kampu dostupno na: https://www.gdosijek.hr/vijesti/582-sportsko-ljeto-na-sokolu-2024-godine.

foto: Gimnastički klub Osijek-Žito

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti