Pravo besplatnog prijevoza sportaša na sportska natjecanja

Održan sastanak s predstavnicima klubova i saveza na temu osiguravanja besplatnog prijevoza sportaša na sportska natjecanja

Temeljem točke 3.4. iz Programa javnih potreba u sportu na području Grada Osijeka za 2017. kojom su osigurana sredstva u iznosu od 800.000 kn za potrebe prijevoza sportaša i sportskih selekcija na natjecanja, Zajednica športskih udruga grada Osijeka provela je postupak javne nabave za izbor prijevoznika u vezi s obavljanjem navedenih prijevoznih usluga u korist klubova. Na tu temu jučer je u sjedištu Zajednice održan radni sastanak s predstavnicima klubova i saveza koji, sukladno Pravilniku o korištenju usluge prijevoza sportskih klubova i prema stvarno iskazanim potrebama, ostvaruju pravo na korištenje ove usluge. Na satanku su predstavnici Zajednice upoznali prisutne s ovim programom, odnosno njegovim uvjetima i načinom ostvarivanja prava na besplatan prijevoz sportaša/sportskih selekcija i stručne pratnje te samim postupkom provedbe usluge prijevoza.

U svezi s navedenim, u prilogu obavijesti donosimo Pravilnik o korištenju usluge prijevoza sportskih klubova, opis uvjeta i načina ostvarivanja prava na prijevoz (odlazak i povratak) sportaša i sportskih selekcija na natjecanja te obrazac s podacima neophodnima za podnošenje prijave kluba za korištenje usluge prijevoza na pojedino natjecanje. Ističemo da će se do izrade elektronskog obrasca koji je u pripremi (a kojemu će klubovi pristupati putem dobivene lozinke) prijave vršiti putem ovog e-maila (prijevoz@zsugos.hr) a prema obrascu kojeg donosimo u prilogu obavijesti. Popunjeni obrazac se dostavlja kao priložena datoteka putem navedenog e-maila.

Za sve nejasnoće oko podnošenja prijave kao i sva ostala pitanja vezana uz mogućnost ostvarivanja prava na besplatan prijevoz sportaša/sportskih selekcija možete se obratiti na ovaj e-mail ili putem tel. 227 514.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti