Poziv za dostavu prijedloga za izbor i proglašenje najuspješnijih u 2021.

Sukladno članku 20. Pravilnika o izboru i proglašenju najuspješnijih sportaša i sportskih kolektiva godine u gradu Osijeku, pozivamo vas na podnošenje prijedloga za sljedeća priznanja:

  1. NAJUSPJEŠNIJI SPORTAŠ
  2. NAJUSPJEŠNIJA SPORTAŠICA
  3. NAJUSPJEŠNIJI SPORTSKI KOLEKTIV
  4. NAJUSPJEŠNIJI TRENER
  5. TROFEJ „KUNA“ (najuspješnijim sportašima mlađih dobnih kategorija)

Također, udruge su slobodne dostaviti prijedloge za priznanja koja tradicionalno dodjeljuje „Glas Slavonije“, a riječ je o  „Uzor-trofeju Matija Ljubek“ (za životno djelo u sportu) i Nagradi „Sokol“ (za posebna ostvarenja u sportu).

Krovne udruge sporta osoba s invaliditetom, odnosno sporta gluhih na području grada  Osijeka zasebno utvrđuju po jedan vlastiti prijedlog za zajednička priznanja najuspješnijem sportašu/ici i najuspješnijem sportskom kolektivu osoba s invaliditetom/sporta gluhih i uz obrazloženje dostavljaju u pisanom obliku. Savezi ove prijedloge ističu na temelju pojedinačnih prijedloga svojih članica koje također dostavljaju u prilogu.

Prijedlozi moraju sadržavati:
– kategoriju za koju predlažete kandidata;
– obrazloženje prijedloga (postignuti rezultati u 2021. i životopis kandidata);
– mjesto rođenja i prebivališta (ili boravišta uz naznaku od kada je prijavljeno) te telefon i e-mail predloženog kandidata (ili roditelja/zakonskog zastupnika za maloljetne kandidate).

Za Trofej „Kuna“ mogu kandidirati:
– sportaši/ce u dobi od 12–18 godina života;
– sportaši/ce koji nisu dobili ovaj trofej.

Prijedlozi se dostavljaju isključivo e-mailom na adresu: sport@zsugos.hr, najkasnije do  ponedjeljka, 10. 1. 2022. g. Prijedlozi pristigli nakon roka neće se razmatrati, a Zajednica pridržava pravo zahtjeva dodatnih podataka o predloženim kandidatima.

Datum i mjesto proglašenja najuspješnijih u sportu za 2021. g. bit će određeni i objavljeni naknadno.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti