Poziv na stručnu radionicu za program Erasmus+: Sport

Središnji državni ured za šport u suradnji s Hrvatskim olimpijskom odborom organizira  drugu  besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+: Sport. Radionica će se održati u NSD Gradski vrt u Osijeku (VIP salon), 23. siječnja 2019. g., s početkom u 10:00 sati.

Sudjelovanje na radionici moguće je isključivo putem prijave za predstavnike sportskih udruga koji prijave moraju poslati u ime organizacije. Samo jedan predstavnik iz svake organizacije može sudjelovati na radionici, a broj sudionika radionice ograničen je na 30, nakon čega se prijave zatvaraju. Mole se sudionici radionice da na istu, ako su u mogućnosti, ponesu vlastita prijenosna računala kako bi mogli lakše pratiti i sudjelovati u radionici. Organizator je osigurao osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice.

Prijava za pohađanje druge radionice nalazi se na poveznici: https://goo.gl/forms/Mp6dWMv4NRLzRuDq1

SDUŠ napominje da očekuje sudionike koji već razmatraju prijavljivanje na natječaje za Erasums+: Sport program kako bi im se pružila pomoć u detaljnoj razradi njihovih projektnih ideja. Sudionici se također upućuju da prije dolaska na istu pročitaju opće informacije o projektu koje se nalaze na linku.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti